Hotel > Mesir > WasitNueiba > Nakhil Inn And Dream Wasit

 


  

Nakhil Inn And Dream Wasit

3 star hotel    Tarabeen Bay  5/5 "Pinggiran Bandar"  (149 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nakhil Inn And Dream Wasit

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Wasit hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan di Wasit
Nakhil Inn And Dream 3 bintang adalah penginapan bijak dan berfungsi dalam Nueiba, dalam Wasit, Mesir. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemilihan. Daripada jumlah hotel 0 dalam Wasit, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 29 dengan penempahan pada harga yang murah dari EGP 58 untuk EGP 66.

Apabila Wasit, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Nueiba dan Nueiba Mezeina, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ad Durrah, Al Yamaniyah Taba dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Nakhil Inn And Dream dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Wasit ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ciao Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Nakhil Inn And Dream. Juga dalam kawasan adalah Habiba Village dan Swisscare Nuweiba Resort Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Elaria Beach Resort Nuweiba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nakhil Inn And Dream Wasit.

Nakhil Inn And Dream Wasit

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3984s