Hotel > Peru > MancoraPuerto Chico > Naif Rustic & Ecologic Lodge Mancora

 


  

Naif Rustic & Ecologic Lodge Mancora

0 star hotel    Zona Veraniego Playa Mancora  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Naif Rustic & Ecologic Lodge Mancora

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 17 Mancora hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari 4Fungsi Penginapan
Naif Rustic & Ecologic Lodge adalah hotel fungsi terletak di Mancora Peru dengan bintang Kedudukan 0. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6 - menjadikannya pilihan bijak. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 17 dalam Mancora berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Naif Rustic & Ecologic Lodge mempunyai 9 mampu bilik dan kadar dari PEN 55.5 kepada PEN 70.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Naif Rustic & Ecologic Lodge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Puente Punta Sal dan Puente Sapotal. Puente Animas dan Puente Canoas juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Mancora.

kawasan tempatan perbandingan seperti Puerto Chico dan Mancora Chico yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Puerto Mancora, El Puente dan Angolo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mancora.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Naif Rustic & Ecologic Lodge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Mancora ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sahara Mancora bintang 3 adalah berhampiran untuk Naif Rustic & Ecologic Lodge. Juga dalam kawasan adalah Don Giovanni / Balinese Suites y Gelateria dan Mama Sirena Resort itu. Untuk pilihan lain cuba An´Anasha yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Naif Rustic & Ecologic Lodge Mancora.

Naif Rustic & Ecologic Lodge Mancora

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s