Hotel > Brazil > Ribeirão PretoSao Jose > Nacional Inn Ribeirão Preto

 


  

Nacional Inn Ribeirão Preto

4 star hotel    Rua Duque de Caxias, 1313  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nacional Inn Ribeirão Preto

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 29 Ribeirão Preto hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Nacional Inn Ribeirão Preto Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Sao Jose daripada Ribeirão Preto, Brazil, Nacional Inn Ribeirão Preto adalah penapisan dan bersantai4 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Brazil. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 29 dalam Ribeirão Preto berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 138 dengan penempahan pada harga yang murah dari BRL 134 untuk BRL 242.

kawasan tempatan perbandingan seperti Sao Jose dan Sao Jose yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ribeirão Preto. Santa Iria, Sao Joaquim dan Sertaozinho juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ribeirão Preto.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Nacional Inn Ribeirão Preto dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ribeirão Preto ke kiri.

Hotel berhampiran Sao Jose
2 bintang JF Flat Hotel dan Taiwan Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Black Stream Hotel dan Stream Palace Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Nacional Inn Ribeirão Preto.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nacional Inn Ribeirão Preto.

Nacional Inn Ribeirão Preto

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s