Hotel > Jepun > RonjiAshidambaru > Myokan Tanaka Kaikan Ronji

 


  

Myokan Tanaka Kaikan Ronji

3 star hotel    Makisono Nakatsugawa Shimo 1   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Myokan Tanaka Kaikan Ronji

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Ronji hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Myokan Tanaka Kaikan dalam Ashidambaru
Selamat datang ke Myokan Tanaka Kaikan 3bintang, penginapan gembira berhampiran Ashidambaru dalam Ronji, Jepun. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 0 dalam Ronji, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 13 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 21316 untuk JPY 23416.

Lokasi
Dengan hotel 0 dalam Ronji dan Myokan Tanaka Kaikan bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kirishima-shiyakusho dan Mishima-murayakuba . Toshima-murayakuba Kagoshima-shiyakusho dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ronji, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ashidambaru dan kirishima-shi, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kokubu, Hamanoichi Araso dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Myokan Tanaka Kaikan dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ronji ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Oyado Alps bintang 1 adalah berhampiran untuk Myokan Tanaka Kaikan. Juga dalam kawasan adalah Kayoute dan Kagoshima Kuko Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Kyocera yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Myokan Tanaka Kaikan Ronji.

Myokan Tanaka Kaikan Ronji

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s