Hotel > Australia > JindabyneLakewood Estate > Mowamba River Lodge Jindabyne

 


  

Mowamba River Lodge Jindabyne

3 star hotel    219 Frost Creek Lane  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mowamba River Lodge Jindabyne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 44 Jindabyne hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan di Jindabyne
Mowamba River Lodge adalah penginapan baik dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Lakewood Estate daripada Jindabyne, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 44 Jindabyne dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Mowamba River Lodge mempunyai 1 pemotongan bilik dan kadar dari AUD kepada AUD .

Lokasi
Dengan hotel 44 dalam Jindabyne dan Mowamba River Lodge bertaraf 6th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Willow Bay dan Rushes Bay . Hayshed Bay Rushs Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Jindabyne, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lakewood Estate dan Crackenback, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Berridale, Adaminaby Cooma dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Mowamba River Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Jindabyne ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Seeblick bintang 0 adalah berhampiran untuk Mowamba River Lodge. Juga dalam kawasan adalah Wanderers Retreat Jindabyne dan Balaton Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Haus Tirol 4 Holiday Apartment yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mowamba River Lodge Jindabyne.

Mowamba River Lodge Jindabyne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s