Hotel > Colombia > BogotaChicó > Hotel Movich Chico 97 Bogota

 


  

Hotel Movich Chico 97 Bogota

5 star hotel    Cra 11 B 97-03  4.3/5 "Cemerlang"  (4 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Movich Chico 97 Bogota

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


52nd Kedudukan daripada 296 Bogota hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


5 Bintang di Bogota
Hotel Movich Chico 97 adalah hotel cemerlang yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Chicó daripada Bogota, Colombia. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mewah. Ia juga kini menduduki tempat 52nd daripada hotel 296 dalam Bogota berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Movich Chico 97 mempunyai 75 canggih bilik dan kadar dari COP 309000 kepada COP 439000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Movich Chico 97 terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Estadio Nemesio Camacho El Campin dan Conjunto Residencial Lombardia. Embajada de Estados Unidos dan Corferias juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 52nd dalam Bogota.

Apabila Bogota, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Chicó dan Rincon del Chico, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. La Cabrera, Santa Bibiana dan San Patricio juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bogota.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Movich Chico 97. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bogota ada ke kiri.

Hotel berhampiran Chicó
5 bintang Cosmos Insignia Hotel dan Suites Real 97 yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk RAMADA BLUE BOGOTA dan Ramada Bogotá Parque 93 adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Movich Chico 97.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Movich Chico 97 Bogota. Hotel Movich Chico 97 Bogota

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s