Hotel > Afrika Selatan > MagaliesburgMogale City > Mount Grace Country House & Spa Magaliesburg

 


  

Mount Grace Country House & Spa Magaliesburg

0 star hotel    Old Rustenburg Road  4/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mount Grace Country House & Spa Magaliesburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Magaliesburg hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak Mount Grace Country House & Spa
Mogale City adalah penginapan kepada Mount Grace Country House & Spa diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang 4fungsi untuk bermalam di Magaliesburg, Afrika Selatan. Ulasan tetamu menjaringkan 8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 1 dalam Magaliesburg, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 121 dengan penempahan pada harga yang murah dari ZAR 2170 untuk ZAR 3365.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Magaliesburg dan Mount Grace Country House & Spa bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Soccer City dan South African Broadcasting Corporation . South African National Museum of Military History Johannesburg Stock Exchange dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mogale City dan Komnader yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Magaliesburg. Eljeesee, Beckedan dan Beckendan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Magaliesburg.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Mount Grace Country House & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Magaliesburg ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hornbill Lodge and Legends Restaurant bintang 4 adalah berhampiran untuk Mount Grace Country House & Spa. Juga dalam kawasan adalah The Georgian Hotel, Cradle of Mankind dan Askari Game Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba Mogale Lodge & Conference Venue yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mount Grace Country House & Spa Magaliesburg.

Mount Grace Country House & Spa Magaliesburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5635s