Hotel > Australia > AlburyLavington > Albury Motor Village & YHA

 


  

Albury Motor Village & YHA

4 star hotel    372 Wagga Road  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Albury Motor Village & YHA

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 33 Albury hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Albury
Albury Motor Village & YHA adalah penginapan mulia dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Lavington daripada Albury, Australia. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Australia. Ia juga kini menduduki tempat 10th daripada hotel 33 dalam Albury berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Albury Motor Village & YHA mempunyai 27 cantik bilik dan kadar dari AUD 98 kepada AUD .

Lokasi
Dengan hotel 33 dalam Albury dan Albury Motor Village & YHA bertaraf 10th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Union Bridge dan Lincoln Causeway . Kitcheners Bridge Custom House Bridge dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Albury, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Lavington dan Wodonga, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Bandiana, Mitta Junction dan Bonegilla juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Albury.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Albury Motor Village & YHA. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Albury ada ke kiri.

Hotel berhampiran Lavington
3.5 bintang Albury Classic Motor Inn dan Crystal Fountain Motel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Quality Resort Siesta dan Briardale Bed & Breakfast adalah alternatif yang hebat berhampiran Albury Motor Village & YHA.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Albury Motor Village & YHA.

Albury Motor Village & YHA

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s