Hotel > Korea Selatan > SeongnamBanposa-dong > Motel Yam Seongnam

 


  

Motel Yam Seongnam

1 star hotel    94-7, Banpo-Dong, Seocho-Gu  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Motel Yam Seongnam

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 32 Seongnam hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Motel Yam dalam Banposa-dong
Motel Yam 1 bintang adalah penginapan bijak dalam Banposa-dong, dalam Seongnam, Korea Selatan. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.4 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 32 Seongnam dan berada di kedudukan nombor 13th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 23 dengan penempahan pada harga yang murah dari KRW 62000 untuk KRW 85000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Motel Yam terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Banposadong-samuso dan Beuruneidarusallam-daesagwan. Pangbaebondong-samuso dan Seoulgodeunggeomchalcheong juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 13th dalam Seongnam.

Apabila Seongnam, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Banposa-dong dan Banpo-dong, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Pangbaebon-dong, Pangbaesa-dong dan Pangbaeil-tong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Seongnam.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Motel Yam dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Seongnam ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rainbow Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Motel Yam. Juga dalam kawasan adalah Hotel Renaissance Seocho dan Bangbae Renaissance Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Bangbae Oslo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Motel Yam Seongnam.

Motel Yam Seongnam

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s