Hotel > Australia > WarrnamboolAllansford > Warrnambool Motel

 


  

Warrnambool Motel

3 star hotel    65 Raglan Parade  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Warrnambool Motel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 10 Warrnambool hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1Baik Warrnambool Motel
Warrnambool Motel adalah hotel penarikan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Allansford daripada Warrnambool, Australia. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sesuai. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 10 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 104 untuk AUD 255.

Apabila Warrnambool, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Allansford dan Gnotuk, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Camperdown, dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Warrnambool Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Warrnambool ke kiri.

Hotel berhampiran Allansford
2 bintang Best Western Motel Warrnambool dan Southern Right Motor Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Warrnambool Holiday Park dan Country Life Accommodation adalah alternatif yang hebat berhampiran Warrnambool Motel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Warrnambool Motel.

Warrnambool Motel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s