Hotel > Kanada > WaterlooEastman > Motel & Chalets Waterloo

 


  

Motel & Chalets Waterloo

2 star hotel    2970 Rte 112  2.8/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Motel & Chalets Waterloo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Waterloo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan di Waterloo
Motel & Chalets Waterloo adalah hotel julat-pertengahan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Eastman daripada Waterloo, Kanada. Ulasan tetamu menjaringkan 5.6 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 1 dalam Waterloo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Motel & Chalets Waterloo. Juga disediakan Pembantu Rencam dan Bilik Bebas-Rokok. Tetamu juga boleh menggunakan kabel TV, Kursus Golf dan Peti sejuk, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Motel & Chalets Waterloo mempunyai 13 semua majlis bilik dan kadar dari CAD 65 kepada CAD 140.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Waterloo dan Motel & Chalets Waterloo bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Pont de l'Etang dan Pont de Frost Village . Pont du Rocher Pont de l'Autoroute dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Waterloo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Eastman dan Magog, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Omerville, Jay dan Lindsay Beach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Waterloo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Motel & Chalets Waterloo dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Waterloo ke kiri.

Hotel berhampiran Eastman
2 bintang Motel des Deux Lacs dan Le Loft yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Spa Eastman dan Gite La Casetta adalah alternatif yang hebat berhampiran Motel & Chalets Waterloo.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Motel & Chalets Waterloo.

Motel & Chalets Waterloo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s