Hotel > Amerika Syarikat > MarinaNeponset > Motel 6 Monterey - Marina

 


  

Motel 6 Monterey - Marina

2 star hotel    100 Reservation Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Motel 6 Monterey - Marina

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 8 Marina hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Motel 6 Monterey Marina 2 bintang adalah penginapan fungsi dalam Neponset, dalam Marina, Amerika Syarikat. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 8 dalam Marina berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Internet kelajuan tinggi, Haiwan Bela Mesra Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga kolam renang. Terdapat juga pendingin hawa, Pencapaian Warga kurang upaya dan Bilik Bebas-Rokok disediakan semasa masa anda di Motel 6 Monterey Marina.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 125 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 51.99 untuk USD 135.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Motel 6 Monterey Marina terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk KXDC-AM (Monterey) dan KIDD. Marina Branch Monterey County Free Libraries dan Filipino-American Community Club juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Marina.

Apabila Marina, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Neponset dan Del Monte Heights, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sand City, Seaside dan Moss juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Marina.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Motel 6 Monterey Marina. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Marina ada ke kiri.

Hotel berhampiran Neponset
2 bintang Quality Inn Monterey Beach Dunes Hotel dan Best Western Beach Dunes Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sanctuary Beach Resort dan Comfort Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Motel 6 Monterey Marina.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Motel 6 Monterey - Marina.

Motel 6 Monterey - Marina

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s