Hotel > Amerika Syarikat > FlagstaffCogdill Center > Motel 6 Flagstaff - Butler Avenue

 


  

Motel 6 Flagstaff - Butler Avenue

2 star hotel    2010 East Butler Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Motel 6 Flagstaff - Butler Avenue

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 66 Flagstaff hotel Booking.com
Semak Harga

 


2 Bintang di Flagstaff
Motel 6 Flagstaff Butler Avenue adalah hotel pemotongan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Cogdill Center daripada Flagstaff, Amerika Syarikat. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 41st daripada sejumlah hotel 66 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Motel 6 Flagstaff Butler Avenue. Juga disediakan kolam renang dan Haiwan Bela Mesra. Terdapat juga pendingin hawa, Pencapaian Warga kurang upaya dan Bilik Bebas-Rokok disediakan semasa masa anda di Motel 6 Flagstaff Butler Avenue.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 149 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 41.99 untuk USD 71.99.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Motel 6 Flagstaff Butler Avenue terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk KJKJ dan Rio de Flag Bridge. KJKJ-AM (Flagstaff) dan KFLG-AM (Flagstaff) juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 41st dalam Flagstaff.

kawasan tempatan perbandingan seperti Cogdill Center dan East Flagstaff yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Flagstaff. Elden Pueblo, Fort Tuthill dan Mountainaire juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Flagstaff.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Motel 6 Flagstaff Butler Avenue dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Flagstaff ke kiri.

Hotel berhampiran Cogdill Center
0 bintang Motel 6 Flagstaff dan Rodeway Inn & Suites Flagstaff yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Express Flagstaff dan Best Western Kings House Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Motel 6 Flagstaff Butler Avenue.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Motel 6 Flagstaff - Butler Avenue. Motel 6 Flagstaff - Butler Avenue

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s