Hotel > French Polynesia > HaapitiTehuarupe > Moorea Surf Bed and Breakfast Haapiti

 


  

Moorea Surf Bed and Breakfast Haapiti

0 star hotel    PK 20 Côté-Mer • Baie de Vaianae • Haapiti  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Moorea Surf Bed and Breakfast Haapiti

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Haapiti hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1Fungsi Penginapan berdekatan Tehuarupe
Moorea Surf Bed and Breakfast adalah penginapan mampu dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Tehuarupe daripada Haapiti, French Polynesia. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.3 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh French Polynesia. Daripada jumlah hotel 3 dalam Haapiti, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Moorea Surf Bed and Breakfast mempunyai 4 fungsi bilik dan kadar dari XPF 5555 kepada XPF 4450.

Lokasi
Dengan hotel 3 dalam Haapiti dan Moorea Surf Bed and Breakfast bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Baie de Vaianahe dan Baie de Vairapa . Baie Tefautaupe Port de Haapiti dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Haapiti, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Tehuarupe dan Tefau, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Opaura, Tuarea dan Maatea juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Haapiti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Moorea Surf Bed and Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Haapiti ke kiri.

Hotel berhampiran Tehuarupe
3 bintang Fare DHote Tehuarupe Hotel dan Ecolodge la maison de la nature yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Mark's Place Moorea dan Ecolodge Moorea Haapiti adalah alternatif yang hebat berhampiran Moorea Surf Bed and Breakfast.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Moorea Surf Bed and Breakfast Haapiti.

Moorea Surf Bed and Breakfast Haapiti

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3279s