Hotel > Amerika Syarikat > St LouisSkinker > Moonrise Hotel St Louis

 


  

Moonrise Hotel St Louis

4 star hotel    6177 Delmar in The Loop  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (561 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Moonrise Hotel St Louis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 49 St Louis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Penginapan berdekatan Skinker
The Moonrise Hotel adalah hotel 3cantik yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Skinker daripada St Louis, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.1. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 49 di kawasan itu.

Bilik
The Moonrise Hotel mempunyai 125 cantik bilik dan kadar dari USD 118.15 kepada USD 309.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Whitaker Hall for Biomedical Engineering dan Earl E and Myrtle E Walker Hall. Dengan Mildread Lane Kemper Art Museum Compton Hall dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Skinker dan Skinker-De Baliviere yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila St Louis. University City, West End dan Wydown Skinker juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat St Louis.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar The Moonrise Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di St Louis ke kiri.

Hotel berhampiran Skinker
4 bintang The Cheshire dan Hampton Inn & Suites St. Louis at Forest Park yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Ritz-Carlton, St. Louis dan Chase Park Plaza Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran The Moonrise Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Moonrise Hotel St Louis.

Moonrise Hotel St Louis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s