Hotel > Thailand > Ko Lanta YaiBan Hin Luk Dieo (1) > Mook Lanta Boutique Resort Ko Lanta Yai

 


  

Mook Lanta Boutique Resort Ko Lanta Yai

3 star hotel    343 Moo 2, Saladan, Koh Lanta, Krabi  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mook Lanta Boutique Resort Ko Lanta Yai

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


105th Kedudukan daripada 109 Ko Lanta Yai hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bernas Penginapan
Mook Lanta Boutique Resort 3 bintang adalah penginapan menyegarkan dalam Ban Hin Luk Dieo (1), dalam Ko Lanta Yai, Thailand. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 109 Ko Lanta Yai dan berada di kedudukan nombor 105th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 1200 untuk THB 3800.

Lokasi
Sebagai 105th yang paling popular dalam hotel Ko Lanta Yai terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ao Sikao dan Ao Nang. Ao Khae dan Ao Hin Kong juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Ko Lanta Yai, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Hin Luk Dieo (1) dan Ban Saladan, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Ai Dao, Ban Lo Ba Ra (1) dan Ban Mo Nae juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ko Lanta Yai.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Mook Lanta Boutique Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ko Lanta Yai ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Hin Luk Dieo (1)
2 bintang Lanta Marina Resort dan Soontreeya Lanta yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sai Naam Lanta Residence dan Moonwalk Lanta Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Mook Lanta Boutique Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mook Lanta Boutique Resort Ko Lanta Yai. Mook Lanta Boutique Resort Ko Lanta Yai

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4070s