Hotel > India > MorjimChopdem > Montego Bay Beach Village Morjim

 


  

Montego Bay Beach Village Morjim

3 star hotel    Vithaldas Vaddo  3.6/5 "Baik"  (70 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Montego Bay Beach Village Morjim

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 4 Morjim hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Montego Bay Beach Village Gambaran Umum
Montego Bay Beach Village cemerlang adalah penginapan3 bintang berhampiran Chopdem dalam Morjim, India. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.1 - menjadikannya pilihan menarik. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 4 dalam Morjim berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik
Montego Bay Beach Village mempunyai 15 penapisan dan bersantai bilik dan kadar dari INR 7000 kepada INR 10500.

Apabila Morjim, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Chopdem dan Ashvem Beach, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Agarvado, Chapora dan Mandrem juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Morjim.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Montego Bay Beach Village. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Morjim ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Morjim Club Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Montego Bay Beach Village. Juga dalam kawasan adalah Morjim Club Beach Resort dan Marbela Beach Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Marbela Home yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Montego Bay Beach Village Morjim.

Montego Bay Beach Village Morjim

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1401s