Hotel > Andorra > EncampVila > Montecarlo Encamp

 


  

Montecarlo Encamp

2 star hotel    Joan Martí, 104  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Montecarlo Encamp

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 20 Encamp hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Montecarlo pemotongan adalah penginapan2 bintang berhampiran Vila dalam Encamp, Andorra. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 20 dalam Encamp berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 62 untuk EUR 150. Terdapat 62 bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Pont de Molleres dan Pont de Mereig. Dengan Pont d' Entremesaigues Pont Sassanat dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Encamp, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Vila dan El Tremat, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Les Bons, Mosquera dan Molleres juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Encamp.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Montecarlo dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Encamp ke kiri.

Hotel berhampiran Vila
3 bintang Apartaments Del Meligar dan Hotel Pere d'Urg yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sol I Muntanya Hotel dan Confort Hotel, El Pas adalah alternatif yang hebat berhampiran Montecarlo.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Montecarlo Encamp.

Montecarlo Encamp

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s