Hotel > Austria > FlachauHundsdorfl > Hotel Montanara - Sport- & Aktivurlaub Adventure Flachau

 


  

Hotel Montanara - Sport- & Aktivurlaub Adventure Flachau

4 star hotel    Unterberggasse 167  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Montanara - Sport- & Aktivurlaub Adventure Flachau

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 70 Flachau hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel Montanara Sport & Aktivurlaub Adventure Flachau Gambaran Umum
Hotel Montanara Sport & Aktivurlaub Adventure Flachau adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Hundsdorfl daripada Flachau, Austria. Daripada jumlah hotel 70 dalam Flachau, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 148 untuk EUR 273.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Montanara Sport & Aktivurlaub Adventure Flachau terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Kamin der RHI Hochfilzen dan Bergrestaurant Blauspitz. Winterbrucke dan Ponte della Lasta juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Flachau.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hundsdorfl dan Reitdorf yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Flachau. Hoch, Am Feuersang dan Mitterreuten juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Flachau.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Montanara Sport & Aktivurlaub Adventure Flachau. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Flachau ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Lisa bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Montanara Sport & Aktivurlaub Adventure Flachau. Juga dalam kawasan adalah Pisteblick dan Schlosshotel Lacknerhof itu. Untuk pilihan lain cuba Ferienhaus Oberberg yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Montanara - Sport- & Aktivurlaub Adventure Flachau. Hotel Montanara - Sport- & Aktivurlaub Adventure Flachau

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s