Hotel > Portugal > SetúbalMonte da Lentisqueira > Montado & Golf Resort Setúbal

 


  

Montado & Golf Resort Setúbal

4 star hotel    Urb. Do Golf Do Montado, Lote 1 - Palmela  3.2/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Montado & Golf Resort Setúbal

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 20 Setúbal hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Montado Hotel & Golf Resort dalam Monte da Lentisqueira
Montado Hotel & Golf Resort adalah penginapan penapisan dan bersantai dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Monte da Lentisqueira daripada Setúbal, Portugal. Ulasan tetamu menjaringkan 6.3 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 20 dalam Setúbal, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 93 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 52 untuk EUR 200.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Rua Dos Eucaliptos dan Cabovisao S.A.. Dengan Praia de Albarquel Vasco-da-Gama-Turm dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Setúbal, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Monte da Lentisqueira dan Quinta da Serralheira, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Loja de Vendas, Cachofarra Quinta de Aires dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Montado Hotel & Golf Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Setúbal ada ke kiri.

Hotel berhampiran Monte da Lentisqueira
3 bintang Aldeamento Turistico de Palmela dan Palmela Village Golf & Resort Lisbon yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel ibis Setubal dan Manteigadas Residencial Setubal adalah alternatif yang hebat berhampiran Montado Hotel & Golf Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Montado & Golf Resort Setúbal.

Montado & Golf Resort Setúbal

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s