Hotel > Switzerland > ZermattBlatten > Mont Cervin Palace Zermatt

 


  

Mont Cervin Palace Zermatt

5 star hotel    Bahnhofstrasse 31  4.9/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mont Cervin Palace Zermatt

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 340 Zermatt hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4Mewah Penginapan berdekatan Blatten
Panduan Bagi bintang penginapan 5 dalam Zermatt, mencari lagi daripada Mont Cervin Palace, penginapan terang berhampiran Blatten dalam Switzerland. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mewah. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 340 Zermatt dan berada di kedudukan nombor 9th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CHF 517 untuk CHF 3810. Terdapat 165 luarbiasa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Mont Cervin Palace terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Stuetze der Seilbahn Gant-Hohtaelli dan Betempshutte. Stuetze 5 der Felskinnbahn dan Ganterbruecke juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Zermatt.

Apabila Zermatt, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Blatten dan Ried, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Tasch, Stafel Randa dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Mont Cervin Palace dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zermatt ke kiri.

Hotel berhampiran Blatten
5 bintang Apartment Hinterdorf dan The Old House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Le Petit Cervin dan Chalet Bergkristall adalah alternatif yang hebat berhampiran Mont Cervin Palace.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mont Cervin Palace Zermatt. Mont Cervin Palace Zermatt

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s