Hotel > Jepun > TokattaTo-katta > Miyagi Zao Royal Hotel Tokatta

 


  

Miyagi Zao Royal Hotel Tokatta

3 star hotel    Togatta Onsen Oniishihara 1-1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Miyagi Zao Royal Hotel Tokatta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Tokatta hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Tokatta
Miyagi Zao Royal Hotel adalah hotel penarikan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan To-katta daripada Tokatta, Jepun. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pertengahan tetapi sangat bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu.

Bilik
Miyagi Zao Royal Hotel mempunyai 377 baik bilik dan kadar dari JPY 15000 kepada JPY 20000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Miyagi Zao Royal Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Zao-machiyakuba dan Taihaku-kuyakusho. Natori-shiyakusho dan Aoba-kuyakusho juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Tokatta.

kawasan tempatan perbandingan seperti To-katta dan Aone yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Tokatta. Sarubana, Nagano dan Kamazaki juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokatta.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Miyagi Zao Royal Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokatta ke kiri.

Hotel berhampiran To-katta
5 bintang Chikusenso Mt. Zao Onsen Resort & Spa dan Ryokan Sanjiro yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Togatta Hotel Sansatei dan Lovely adalah alternatif yang hebat berhampiran Miyagi Zao Royal Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Miyagi Zao Royal Hotel Tokatta.

Miyagi Zao Royal Hotel Tokatta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s