Hotel > Yunani > EgineVathi > Mistral Egine

 


  

Mistral Egine

0 star hotel    Kastella - Souvala  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mistral Egine

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 26 Egine hotel Booking.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Egine
Mistral adalah hotel mampu terletak di Egine Yunani dengan bintang Kedudukan 0. Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 26 dalam Egine berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Mistral mempunyai 12 1fungsi bilik dan kadar dari EUR 20 kepada EUR 70.

Lokasi
Dengan hotel 26 dalam Egine dan Mistral bertaraf 5th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Marathona dan Ormos Profitis Ilia . Ormos Liyea Ormos Karioti dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Vathi dan Kondos yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Psakhni, Kypseli dan Ayioi Asomatoi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Egine.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Mistral dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Egine ke kiri.

Hotel berhampiran Vathi
0 bintang Ela Mesa dan Hotel Galaxy yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Xanthippi HotelApart dan Ero Studios adalah alternatif yang hebat berhampiran Mistral.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mistral Egine.

Mistral Egine

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.8516s