Hotel > Mexico > MéridaPetkanche > Mision Merida Panamericana Mérida

 


  

Mision Merida Panamericana Mérida

3 star hotel    Calle 59, 455  2.5/5 "Sederhana"  (55 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mision Merida Panamericana Mérida

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 98 Mérida hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mision Merida Panamericana dalam Petkanche
Mision Merida Panamericana adalah harta cantik dalam Mérida, Mexico berhampiran kawasan Petkanche itu. Dengan penginapan bijak dan selesa dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Mision Merida Panamericana pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan menyegarkan. Daripada jumlah hotel 98 dalam Mérida, hotel ini kini menduduki tempat 41st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Mision Merida Panamericana mempunyai 135 sangat selesa bilik dan kadar dari MXN 55.36 kepada MXN 124.38.

Apabila Mérida, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Petkanche dan Azcorra, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Pacabtun, Kanasin dan Tixcacal juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mérida.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Mision Merida Panamericana dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mérida ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Casa Mexilio Merida bintang 4 adalah berhampiran untuk Mision Merida Panamericana. Juga dalam kawasan adalah Hotel Aragón dan Hotel del Peregrino itu. Untuk pilihan lain cuba Las Dalias Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mision Merida Panamericana Mérida. Mision Merida Panamericana Mérida

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s