Hotel > Croatia > NjiviceSrsici > Hotel Miramare Njivice

 


  

Hotel Miramare Njivice

3 star hotel    Ribarska obala 4-6  4.1/5 "Cemerlang"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Miramare Njivice

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 6 Njivice hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Miramare Gambaran Umum
Hotel Miramare adalah penginapan menyegarkan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Srsici daripada Njivice, Croatia. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik selesa. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 6 dalam Njivice berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 24 dengan penempahan pada harga yang murah dari HRK 60 untuk HRK 95.

Lokasi
Dengan hotel 6 dalam Njivice dan Hotel Miramare bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Omisaljski Zaljev dan Zaljev Soline . Krk Bridge Uvala Peskera dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Njivice, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Srsici dan Sveti Vid-Miholjice, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Suzan, Malinska dan Omisalj juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Njivice.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Miramare. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Njivice ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Jadran bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Miramare. Juga dalam kawasan adalah Apartments Skoko dan Apartments Njivice itu. Untuk pilihan lain cuba Apartments Matic yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Miramare Njivice.

Hotel Miramare Njivice

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s