Hotel > Thailand > Lat KrabangBan Khlong Wat King Kaeo > Miracle Suvarnabhumi Airport Lat Krabang

 


  

Miracle Suvarnabhumi Airport Lat Krabang

4 star hotel    68/101 King-Kaew Road, Rachathewa Sub-district,Bangplee District,  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Miracle Suvarnabhumi Airport Lat Krabang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


23rd Kedudukan daripada 44 Lat Krabang hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


tandingan Miracle Suvarnabhumi Airport
Miracle Suvarnabhumi Airport adalah hotel penarikan terletak di Lat Krabang Thailand dengan bintang Kedudukan 4. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.5 - menjadikannya pilihan bijak dan selesa. Daripada jumlah hotel 44 dalam Lat Krabang, hotel ini kini menduduki tempat 23rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 1444 untuk THB 4400. Terdapat 170 bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 23rd yang paling popular dalam hotel Lat Krabang terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kulab Building dan Nation Tower. Theo Hong Building dan Naval Museum juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Lat Krabang, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ban Khlong Wat King Kaeo dan Racha Thewa, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Muban Phatthana King Kaeo, Ban Khlong Nong Takra dan Ban Khlong Singto juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lat Krabang.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Miracle Suvarnabhumi Airport. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Lat Krabang ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Khlong Wat King Kaeo
4 bintang Miracle Hometel Suvarnabhumi dan Rafael Mansion Bangkok Airport yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Grand Inn Come Hotel dan Summit Windmill Golf Residence adalah alternatif yang hebat berhampiran Miracle Suvarnabhumi Airport.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Miracle Suvarnabhumi Airport Lat Krabang.

Miracle Suvarnabhumi Airport Lat Krabang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7344s