Hotel > Yunani > PapigkonVikos > Mikro Papigo 1700 & Spa Papigkon

 


  

Mikro Papigo 1700 & Spa Papigkon

0 star hotel    Main Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mikro Papigo 1700 & Spa Papigkon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Papigkon hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa Gambaran Umum
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa adalah harta fungsi dalam Papigkon, Yunani berhampiran kawasan Vikos itu. Dengan penginapan mampu dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 2 dalam Papigkon, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 90 untuk EUR 310. Terdapat 14 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Papigkon, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Vikos dan Kleidonia, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kalyvia, Agios Minas dan Aristi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Papigkon.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Papigkon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Antalki bintang 3 adalah berhampiran untuk Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa. Juga dalam kawasan adalah Rosa Canina dan Pantheon itu. Untuk pilihan lain cuba Guesthouse Koulis yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mikro Papigo 1700 & Spa Papigkon.

Mikro Papigo 1700 & Spa Papigkon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s