Hotel > Amerika Syarikat > WilliamsburgOyster Point > Microtel Inn & Suites Newport News Williamsburg

 


  

Microtel Inn & Suites Newport News Williamsburg

3 star hotel    501 Operations Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Microtel Inn & Suites Newport News Williamsburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


38th Kedudukan daripada 87 Williamsburg hotel Booking.com
Semak Harga

 


Microtel Inn & Suites Newport News dalam Oyster Point
Microtel Inn & Suites Newport News adalah penginapan gembira dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Oyster Point daripada Williamsburg, Amerika Syarikat. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 87 Williamsburg dan berada di kedudukan nombor 38th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 49.99 untuk USD 59.99. Terdapat 87 semua majlis bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Newport News Nursing and Rehabilitation Center dan Saint Francis Nursing Center. Dengan Riverside Regional Convalescent Center Warwick Forest Assisted Living Facility dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Williamsburg, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Oyster Point dan Wendwood, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Eastwood, Red Hill Village dan College Park juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Williamsburg.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Microtel Inn & Suites Newport News. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Williamsburg ada ke kiri.

Hotel berhampiran Oyster Point
1 bintang Microtel Inn Newport News Airport dan Microtel Newport News yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Microtel Inn by Wyndham Newport News Airport dan Hampton Inn & Suites Newport News-Airport (Oyster Point Area) adalah alternatif yang hebat berhampiran Microtel Inn & Suites Newport News.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Microtel Inn & Suites Newport News Williamsburg. Microtel Inn & Suites Newport News Williamsburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7178s