Hotel > Yunani > KalamataAlmiron > Messinian Bay Kalamata

 


  

Messinian Bay Kalamata

3 star hotel    Main Street  3/5 "Sederhana"  (7 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Messinian Bay Kalamata

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 19 Kalamata hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Penarikan Penginapan
Messinian Bay adalah penginapan bagus dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Almiron daripada Kalamata, Yunani. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 19 dalam Kalamata, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 73 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 56 untuk EUR 500.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Messinian Bay terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Almirou dan Ormos Kitrion. Ormos Stoupas dan Ormos Selinitsis juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Kalamata.

kawasan tempatan perbandingan seperti Almiron dan Koumoundhouros yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mikri Mantineia, Mirton dan Kato Selitsa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kalamata.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Messinian Bay. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kalamata ada ke kiri.

Hotel berhampiran Almiron
4 bintang VIP Lounge Resort - Apartments dan Akti Taygetos Conference Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Akti Taygetos Resort Hotel dan Belvedere Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Messinian Bay.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Messinian Bay Kalamata.

Messinian Bay Kalamata

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2822s