Hotel > Amerika Syarikat > Oklahoma CityLillard Park > Meridian Inn Oklahoma City

 


  

Meridian Inn Oklahoma City

2 star hotel    1224 South Meridian  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Meridian Inn Oklahoma City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


42nd Kedudukan daripada 97 Oklahoma City hotel Booking.com
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan di Oklahoma City
Meridian Inn adalah hotel menyegarkan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Lillard Park daripada Oklahoma City, Amerika Syarikat. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 42nd daripada sejumlah hotel 97 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 50 untuk USD 55. Terdapat 97 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Meridian Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Oklahoma City Fire Department Station 24 dan Response International Group Main Station. Oklahoma City Fire Department Station 21 dan Saint Ann Home juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 42nd dalam Oklahoma City.

Apabila Oklahoma City, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Lillard Park dan Chickasha, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Anadarko, Indian City dan Marlow juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oklahoma City.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Meridian Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oklahoma City ke kiri.

Hotel berhampiran Lillard Park
2 bintang Oaktree Inn and Suites dan La Quinta Oklahoma City Airport Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Express Hotel & Suites Oklahoma City-Arpt-Meridian Av dan Holiday Inn Express Hotel and Suites Oklahoma City - Airport - Meridian Avenue adalah alternatif yang hebat berhampiran Meridian Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Meridian Inn Oklahoma City. Meridian Inn Oklahoma City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.4375s