Hotel > United Kingdom > KidderminsterBewdley > Mercure Kidderminster Hotel

 


  

Mercure Kidderminster Hotel

3 star hotel    Habberley Rd, Bewdley  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mercure Kidderminster Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 10 Kidderminster hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Dicemburui Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian United Kingdom anda dan kekal di Mercure Kidderminster Hotel 3 bintang, yang terletak di Kidderminster berhampiran Bewdley. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.7 - menjadikannya pilihan bijak dan berfungsi. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 10 dalam Kidderminster berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 44 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 55.2 untuk GBP 164.6.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Mercure Kidderminster Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Aggborough dan Droitwich Longwave Transmitter, Mast North. Droitwich Longwave Transmitter, Mast South dan The Commandery juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Kidderminster.

Apabila Kidderminster, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Bewdley dan Ribbesford, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Stourport On Severn, Wolverley Romsley dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Mercure Kidderminster Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kidderminster ke kiri.

Hotel berhampiran Bewdley
3 bintang Ramada Kidderminster dan Ramada Hotel & Resort Kidderminster yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Pewterers House dan George Hotel- a JD Wetherspoon Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Mercure Kidderminster Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mercure Kidderminster Hotel.

Mercure Kidderminster Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s