Hotel > Belanda > OisterwijkGemullehoeken > Meneer Van Eijck Oisterwijk

 


  

Meneer Van Eijck Oisterwijk

0 star hotel    Rosepdreef 4  4.3/5 "Cemerlang"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Meneer Van Eijck Oisterwijk

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 11 Oisterwijk hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Meneer Van Eijck
Meneer Van Eijck adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Gemullehoeken daripada Oisterwijk, Belanda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 11 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Internet kelajuan tinggi, Pembantu Kunjungan Restoran dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Bar / ruangan Lounge, kabel TV dan Bilik Bebas-Rokok.

Bilik
Meneer Van Eijck mempunyai 12 mudah tetapi berfungsi bilik dan kadar dari EUR 45 kepada EUR 150.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Oisterwijk terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Belverse Brug dan Helbrug. Loverse Brug dan Nationaal Monument Kamp Vught juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gemullehoeken dan Heikant yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Gever, Heiligeboom dan Kerkeind juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oisterwijk.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Meneer Van Eijck dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oisterwijk ke kiri.

Hotel berhampiran Gemullehoeken
4 bintang Landgoed de Rosep dan FLETCHER HOTEL BOSCHOORD yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel de Paddestoel dan Fletcher Hotel Restaurant Boschoord adalah alternatif yang hebat berhampiran Meneer Van Eijck.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Meneer Van Eijck Oisterwijk.

Meneer Van Eijck Oisterwijk

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s