Hotel > Barbados > BridgetownStation Hill > Melbourne Inn Bridgetown

 


  

Melbourne Inn Bridgetown

2 star hotel    135 4th Avenue Dover  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Melbourne Inn Bridgetown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 14 Bridgetown hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Melbourne Inn dalam Station Hill
Selamat datang ke Melbourne Inn 2bintang, penginapan fungsi berhampiran Station Hill dalam Bridgetown, Barbados. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 14 dalam Bridgetown, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari BBD 65 untuk BBD 70.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Bridgetown terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Carlisle Bay dan Freshwater Bay. Batts Rock Bay dan Oistins Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Station Hill dan Pine Housing Estate yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Bank Hall, Brittons Hill dan Bayville juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bridgetown.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Melbourne Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bridgetown ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sweetfield Manor Historic Inn And B And B bintang 3 adalah berhampiran untuk Melbourne Inn. Juga dalam kawasan adalah NAUTILUS BEACH APARTMENTS dan Tropical Winds Apartment itu. Untuk pilihan lain cuba Island Inn Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Melbourne Inn Bridgetown.

Melbourne Inn Bridgetown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s