Hotel > Montenegro > UlcinjCivlak > Hotel Mediteran Ulcinj

 


  

Hotel Mediteran Ulcinj

3 star hotel    Mujo Ulqinaku bb  2.5/5 "Sederhana"  (23 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Mediteran Ulcinj

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 61 Ulcinj hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

 


Pemotongan Penginapan di Ulcinj
Civlak adalah penginapan kepada Hotel Mediteran Ulcinj diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang sesuai untuk bermalam di Ulcinj, Montenegro. Daripada jumlah hotel 61 dalam Ulcinj, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Hotel Mediteran Ulcinj. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Restoran. Tetamu juga boleh menggunakan Haiwan Bela Mesra, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 134 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 27.5 untuk EUR 95.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Mediteran Ulcinj terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Uvala Opaljike dan Kruce Uvala. Uvala Hladna dan Uvala Pod Meret juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Ulcinj.

kawasan tempatan perbandingan seperti Civlak dan Bratica yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ulcinj. Kodre, Velika Plaza dan Kolonza juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ulcinj.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Easytobook and Booking.com. Mencari kadar Hotel Mediteran Ulcinj dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ulcinj ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Mediteran Resort Ulcinj bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Mediteran Ulcinj. Juga dalam kawasan adalah Apartments Amina dan Apartments Hollaj itu. Untuk pilihan lain cuba Golden Sun Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Mediteran Ulcinj. Hotel Mediteran Ulcinj

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6094s