Hotel > Thailand > BangkokBan Thung Si Kan > Max-One House Bangkok

 


  

Max-One House Bangkok

1 star hotel    77 Moo 4, (Opposite Soi Changarkarg-Utit 9), Donmuang,   3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Max-One House Bangkok

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


845th Kedudukan daripada 1144 Bangkok hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Max One House dalam Ban Thung Si Kan
Max One House adalah penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dengan bintang Kedudukan 1, yang terletak di kawasan Ban Thung Si Kan daripada Bangkok, Thailand. Pernilaian 1 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemotongan. Ia juga kini menduduki tempat 845th daripada hotel 1144 dalam Bangkok berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 690 untuk THB 690. Terdapat 16 menyegarkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 1144 dalam Bangkok dan Max One House bertaraf 845th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Rama VI Bridge dan Saphan Phra Ram VI . Pollution Control Department ONEP dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Thung Si Kan dan Don Mueang yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Lak Si, Ban Song Hong dan Ban Khlong Khu Klang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bangkok.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Max One House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bangkok ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Thung Si Kan
3 bintang Check-in Thailand By YingGoogle Guest House dan Amari Don Muang Airport yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Airport Suites Bangkok dan Xen Suites Bangkok adalah alternatif yang hebat berhampiran Max One House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Max-One House Bangkok. Max-One House Bangkok

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7656s