Hotel > Tanzania > ZanzibarKilima Juu Pwani > Matemwe Lodge Zanzibar

 


  

Matemwe Lodge Zanzibar

4 star hotel    Matemwe Beach, Zanzibar  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Matemwe Lodge Zanzibar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


36th Kedudukan daripada 54 Zanzibar hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Matemwe Lodge dalam Kilima Juu Pwani
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Zanzibar, mencari lagi daripada Matemwe Lodge, penginapan tandingan berhampiran Kilima Juu Pwani dalam Tanzania. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Tanzania. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 36th daripada sejumlah hotel 54 di kawasan itu.

Bilik
Matemwe Lodge mempunyai 12 menarik bilik dan kadar dari TZS 275 kepada TZS 720.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kilima Juu Pwani dan Ndizi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Zanzibar. Matemwe, Milingoni dan Kongeni juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zanzibar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Matemwe Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zanzibar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Kiva Boutique Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Matemwe Lodge. Juga dalam kawasan adalah Matemwe Retreat dan Sunshine Hotel Zanzibar itu. Untuk pilihan lain cuba Azanzi Beach Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Matemwe Lodge Zanzibar. Matemwe Lodge Zanzibar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s