Hotel > Perancis > Bailly-RomainvilliersMagny-le-Hongre > Marriott's Village d'Ile-de-France Bailly-Romainvilliers

 


  

Marriott's Village d'Ile-de-France Bailly-Romainvilliers

4 star hotel    Allée de l'Orme-Rond  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Marriott's Village d'Ile-de-France Bailly-Romainvilliers

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Bailly-Romainvilliers hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menarik Marriott's Village d'Ile de France
Panduan Terletak di kawasan yang Magny-le-Hongre daripada Bailly-Romainvilliers, Perancis, Marriott's Village d'Ile de France adalah cantik4 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4 - menjadikannya pilihan dicemburui. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Bailly-Romainvilliers berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Marriott's Village d'Ile de France mempunyai 185 bernas bilik dan kadar dari EUR 159 kepada EUR 499.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Marriott's Village d'Ile de France terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Paris North - Villepinte Exhibition Centre dan Saint Assise transmitter, mast 3. Saint Assise transmitter, mast 7 dan Saint Assise transmitter, mast 2 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Bailly-Romainvilliers.

kawasan tempatan perbandingan seperti Magny-le-Hongre dan Le Coudnay yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bailly-Romainvilliers. Serris, Montry dan Villeneuve-Saint-Denis juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bailly-Romainvilliers.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Marriott's Village d'Ile de France dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bailly-Romainvilliers ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Marriott S Village D Lle Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Marriott's Village d'Ile de France. Juga dalam kawasan adalah Radisson Blu Hotel at Disneyland® Paris dan Radisson Blu Hotel at Disneyland Paris itu. Untuk pilihan lain cuba Radisson Blu Hotel at Disneyland Resort Paris yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Marriott's Village d'Ile-de-France Bailly-Romainvilliers.

Marriott's Village d'Ile-de-France Bailly-Romainvilliers

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s