Hotel > United Kingdom > ManchesterHulme > Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

 


  

Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

4 star hotel    Water Street  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (429 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 160 Manchester hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel dalam Hulme
Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel adalah hotel dicemburui yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Hulme daripada Manchester, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 160 dalam Manchester, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 148 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 89 untuk GBP 524.

Lokasi
Dengan hotel 160 dalam Manchester dan Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Manchester Beetham Tower dan Manchester Central . Manchester Evening News Arena Bridgewater Hall, Manchester dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Manchester, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Hulme dan Manchester City Centre, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Cheetham Hill, Whalley Range dan Salford juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Manchester.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Manchester ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Commercial Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel. Juga dalam kawasan adalah Castlefield Hotel dan Great John Street Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Travelling Light Apartments@Leftbank yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel. Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s