Hotel > Amerika Syarikat > NapaUnion > Marriott Napa Valley & Spa

 


  

Marriott Napa Valley & Spa

4 star hotel    3425 Solano Avenue  4.4/5 "Cemerlang"  (522 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Marriott Napa Valley & Spa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 38 Napa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


1Bagus Penginapan di Napa
Marriott Napa Valley Hotel & Spa adalah hotel mewah yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Union daripada Napa, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.8. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 38 di kawasan itu.

Bilik
Marriott Napa Valley Hotel & Spa mempunyai 270 bijak dan selesa bilik dan kadar dari USD 169 kepada USD 459.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Marriott Napa Valley Hotel & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Napa City Fire Department Station 3 dan Piners Napa Ambulance Service. Napa City Fire Department Station 2 dan Napa Unified School District Headquarters juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Napa.

kawasan tempatan perbandingan seperti Union dan Salvador yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Napa. Napa Abajo, Oak Knoll dan Vichy Springs juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Napa.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Marriott Napa Valley Hotel & Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Napa ada ke kiri.

Hotel berhampiran Union
4 bintang Napa Valley Marriott Hotel & Spa dan Hilton Garden Inn Napa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Napa Valley Redwood Inn dan Motel 6 Napa adalah alternatif yang hebat berhampiran Marriott Napa Valley Hotel & Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Marriott Napa Valley & Spa.

Marriott Napa Valley & Spa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8281s