Hotel > Amerika Syarikat > DaytonEdgemont > Dayton Marriott

 


  

Dayton Marriott

3 star hotel    1414 South Patterson Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (129 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dayton Marriott

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 38 Dayton hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dayton Marriott dalam Edgemont
Dayton Marriott adalah hotel penarikan terletak di Dayton Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik baik. Daripada jumlah hotel 38 dalam Dayton, hotel ini kini menduduki tempat 15th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 399 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 99 untuk USD 229.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Dayton Marriott terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk University of Dayton Arena dan Caldwell Student Center. Joseph E Keller Hall dan Thomas J Frericks Athletic and Convocation Center juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 15th dalam Dayton.

Apabila Dayton, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Edgemont dan Southern Hills, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Carmonte, Oregon District dan Patterson juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dayton.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Dayton Marriott. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Dayton ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Courtyard By Marriott Dayton/University Of Dayton Hotel bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Dayton Marriott. Juga dalam kawasan adalah Courtyard Dayton-University of Dayton dan Crowne Plaza Hotel Dayton itu. Untuk pilihan lain cuba Inn Port Bed And Breakfast And Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dayton Marriott.

Dayton Marriott

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s