Hotel > Amerika Syarikat > Salt Lake CityAmerican Towers Condominium > Marriott Salt Lake City Center

 


  

Marriott Salt Lake City Center

4 star hotel    220 South State Street  3.6/5 "Baik"  (197 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Marriott Salt Lake City Center

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 98 Salt Lake City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Sesuai Penginapan
Marriott Salt Lake City Center adalah hotel menarik terletak di Salt Lake City Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan tetamu menjaringkan 7.3 harta daripada 10 atau 'Baik. Daripada jumlah hotel 98 dalam Salt Lake City, hotel ini kini menduduki tempat 41st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Marriott Salt Lake City Center.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 324 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 109 untuk USD 249.

Lokasi
Dengan hotel 98 dalam Salt Lake City dan Marriott Salt Lake City Center bertaraf 41st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Frank E Moss United States Courthouse dan Salt Palace Convention Center . Salt Lake City Fire Department Station 1 McCune Mansion dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti American Towers Condominium dan American Plaza Condominium yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. McIntyre Building Condominium, Clark Learning Office Center dan Gateway Condominium juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Salt Lake City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Marriott Salt Lake City Center dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Salt Lake City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Marriott City Center Hotel Salt Lake City bintang 4 adalah berhampiran untuk Marriott Salt Lake City Center. Juga dalam kawasan adalah Hotel Monaco Salt Lake City - A Kimpton Hotel dan Monaco Salt Lake City, a Kimpton Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hilton Salt Lake City Center yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Marriott Salt Lake City Center. Marriott Salt Lake City Center

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5898s