Hotel > United Kingdom > LondonCity of London > Marlin Queen Street London

 


  

Marlin Queen Street London

4 star hotel    30 Queen Street  4.3/5 "Cemerlang"  (86 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Marlin Queen Street London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


101st Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


cantik Marlin Queen Street
Marlin Queen Street adalah penginapan mulia dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan City of London daripada London, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan penapisan dan bersantai. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 101st daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
Marlin Queen Street mempunyai 96 terang bilik dan kadar dari GBP 100 kepada GBP 350.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Marlin Queen Street terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Cloak Lane dan College Hill. College Street dan Cannon Street juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 101st dalam London.

Apabila London, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk City of London dan Southwark, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Barbican, Puddle Dock dan Old Bailey juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Agoda. Mencari kadar Marlin Queen Street dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk GROVELAND HOUSE APARTMENTS bintang 0 adalah berhampiran untuk Marlin Queen Street. Juga dalam kawasan adalah WATLING STREET APARTMENTS dan Suffolk Lane by BridgeStreet itu. Untuk pilihan lain cuba Premier Inn London Southwark Borough Market yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Marlin Queen Street London. Marlin Queen Street London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s