Hotel > Jepun > KawaguchiWarabi > Marks Inn Nishi-Kawaguchi

 


  

Marks Inn Nishi-Kawaguchi

3 star hotel    Namiki 3-18-5  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Marks Inn Nishi-Kawaguchi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Kawaguchi hotel Booking.com
Semak Harga

 


Marks Inn Nishi Kawaguchi dalam Warabi
Selamat datang ke Marks Inn Nishi Kawaguchi 3bintang, penginapan menyeronokan berhampiran Warabi dalam Kawaguchi, Jepun. Daripada jumlah hotel 4 dalam Kawaguchi, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 7800 untuk JPY . Terdapat 132 penapisan dan bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Warabi-shiyakusho dan Kawaguchi-shiyakusho. Dengan Toda-shiyakusho Elsa Tower 55 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Kawaguchi, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Warabi dan Toda, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kami-aoki, Hatogaya dan Akai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kawaguchi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Marks Inn Nishi Kawaguchi dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kawaguchi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Weekly Nishikawaguchi bintang 1 adalah berhampiran untuk Marks Inn Nishi Kawaguchi. Juga dalam kawasan adalah City Palace Nishi Kawaguchi dan Kawaguchi Center Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Kawaguchi Centre Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Marks Inn Nishi-Kawaguchi.

Marks Inn Nishi-Kawaguchi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7188s