Hotel > Kuwait > As SalimiyahMaydan Hawalli > Marina Hotel As Salimiyah

 


  

Marina Hotel As Salimiyah

5 star hotel    Salmiya  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Marina Hotel As Salimiyah

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 15 As Salimiyah hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Marina Hotel Gambaran Umum
Marina Hotel adalah hotel tandingan yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Maydan Hawalli daripada As Salimiyah, Kuwait. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik meriah. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 15 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah KWD 79 untuk KWD 1300. Terdapat 91 canggih bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 15 dalam As Salimiyah dan Marina Hotel bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1 . Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila As Salimiyah, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Maydan Hawalli dan Ar Rumaythiyah, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Al Bid`, Hawalli dan Al Bida` juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat As Salimiyah.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Marina Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan As Salimiyah ada ke kiri.

Hotel berhampiran Maydan Hawalli
4 bintang Ritz Corniche dan Corniche Suites Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sara Plaza dan InterContinental Kuwait adalah alternatif yang hebat berhampiran Marina Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Marina Hotel As Salimiyah.

Marina Hotel As Salimiyah

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s