Hotel > Yunani > HarakiCharaki > Maria Studios and Apartments Haraki

 


  

Maria Studios and Apartments Haraki

0 star hotel    Haraki  5/5 "Pinggiran Bandar"  (85 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Maria Studios and Apartments Haraki

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 8 Haraki hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Maria Studios and Apartments Gambaran Umum
Charaki adalah penginapan kepada Maria Studios and Apartments diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang 1fungsi untuk bermalam di Haraki, Yunani. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Daripada jumlah hotel 8 dalam Haraki, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 40 untuk EUR 65.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Haraki terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Malonas dan Ormos Viglika. Ormiskos Lindhos dan Ormos Agios Nikolaou juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Haraki, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Charaki dan Charakion, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Masari, Malon dan Archipolis juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Haraki.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Maria Studios and Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Haraki ada ke kiri.

Hotel berhampiran Charaki
0 bintang Haraki Village dan Haraki View yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Angela Studios dan Castle View Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran Maria Studios and Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Maria Studios and Apartments Haraki.

Maria Studios and Apartments Haraki

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s