Hotel > Filipina > Tagbilaran CityBooy > Marcelina's Guesthouse Tagbilaran City

 


  

Marcelina's Guesthouse Tagbilaran City

0 star hotel    53 Lamdagan Street  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Marcelina's Guesthouse Tagbilaran City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 14 Tagbilaran City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Booy
Panduan Terletak di kawasan yang Booy daripada Tagbilaran City, Filipina, Marcelina's Guesthouse adalah mudah tetapi berfungsi0 bintang penginapan. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 14 di kawasan itu.

Bilik
Marcelina's Guesthouse mempunyai 9 fungsi bilik dan kadar dari PHP 700 kepada PHP .

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Tagbilaran City terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Panglao Bay dan Calape Bay. Jagna Bay dan Magellan Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Booy dan Cogon yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Tagbilaran City. Taloto, Mansasa dan Dao juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tagbilaran City.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Marcelina's Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tagbilaran City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bohol Tropics Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Marcelina's Guesthouse. Juga dalam kawasan adalah Bohol La Roca Hotel dan Casa Genaro Bed and Breakfast itu. Untuk pilihan lain cuba Arabelle Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Marcelina's Guesthouse Tagbilaran City.

Marcelina's Guesthouse Tagbilaran City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s