Hotel > Sepanyol > ColungaSan Juan > Mar Del Sueve Colunga

 


  

Mar Del Sueve Colunga

3 star hotel    Avenida de Asturias 22   2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mar Del Sueve Colunga

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 6 Colunga hotel Booking.com
Semak Harga

 


Menyegarkan Mar Del Sueve
Mar Del Sueve adalah hotel menarik terletak di Colunga Sepanyol dengan bintang Kedudukan 3. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 6 dalam Colunga berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 70 untuk EUR 800.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Mar Del Sueve terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Centro de Arte Rupestre de Tito Bustillo dan Museo de Covadonga. Museo de Madera y la Madrena dan Casa del Agua juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Colunga.

Apabila Colunga, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti San Juan dan Poladura, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Buerres, La Riera Sales dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Mar Del Sueve dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Colunga ke kiri.

Hotel berhampiran San Juan
2 bintang Hotel Entreviñes dan Villa de Colunga yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Adarme dan Gallu Juancho adalah alternatif yang hebat berhampiran Mar Del Sueve.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mar Del Sueve Colunga.

Mar Del Sueve Colunga

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2334s