Hotel > Mexico > MéridaAzcorra > Hotel María José Mérida

 


  

Hotel María José Mérida

3 star hotel    Calle 64 No 465  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel María José Mérida

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 98 Mérida hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Penginapan di Mérida
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Mérida, mencari lagi daripada Hotel María José, penginapan penarikan berhampiran Azcorra dalam Mexico. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 98 Mérida dan berada di kedudukan nombor 41st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 42 dengan penempahan pada harga yang murah dari MXN 50 untuk MXN 52.

kawasan tempatan perbandingan seperti Azcorra dan Petkanche yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. San Antonio, Chuburna de Hidalgo dan San Antonio Dziskal juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mérida.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Hotel María José dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mérida ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Casa Carmita bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel María José. Juga dalam kawasan adalah Hotel Medio Mundo dan Hacienda Mérida VIP itu. Untuk pilihan lain cuba Hostal Santa Lucia yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel María José Mérida. Hotel María José Mérida

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s