Hotel > New Zealand > WanakaAlbert Town > Manuka Crescent Motel Wanaka

 


  

Manuka Crescent Motel Wanaka

3.5 star hotel    51 Manuka Crescent  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Manuka Crescent Motel Wanaka

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


14th Kedudukan daripada 69 Wanaka hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penarikan Penginapan berdekatan Albert Town
Manuka Crescent Motel 3.5 bintang adalah penginapan bagus dalam Albert Town, dalam Wanaka, New Zealand. Ulasan tetamu menjaringkan 8.9 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 14th daripada sejumlah hotel 69 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 12 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 80 untuk NZD 180.

Lokasi
Dengan hotel 69 dalam Wanaka dan Manuka Crescent Motel bertaraf 14th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Roys Bay dan Bremner Bay . Drift Bay Dublin Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Wanaka, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Albert Town dan Lake Hawea, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Cardrona, Lowburn Ferry dan Cromwell juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Wanaka.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Manuka Crescent Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Wanaka ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hunter Cottage bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Manuka Crescent Motel. Juga dalam kawasan adalah Pisa House dan Peak Sport Chalet itu. Untuk pilihan lain cuba Minaret Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Manuka Crescent Motel Wanaka. Manuka Crescent Motel Wanaka

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3008s