Hotel > Nepal > KathmanduLohakanthali > Hotel Manohara Kathmandu

 


  

Hotel Manohara Kathmandu

0 star hotel    Lokanthali-7, Bhaktapur  4.1/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Manohara Kathmandu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


23rd Kedudukan daripada 305 Kathmandu hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Hotel Manohara
Hotel Manohara adalah penginapan mampu dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Lohakanthali daripada Kathmandu, Nepal. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.2 - menjadikannya pilihan mudah tetapi berfungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 23rd daripada sejumlah hotel 305 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Manohara mempunyai 12 1fungsi bilik dan kadar dari NPR 22.5 kepada NPR 40.

Apabila Kathmandu, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Lohakanthali dan Chhapro, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Koteshwar, Kaushaltar dan Balkot juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kathmandu.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel Manohara dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kathmandu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Country Villa bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Manohara. Juga dalam kawasan adalah Kathmandu Youth Hostel dan The Everest Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Airport Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Manohara Kathmandu. Hotel Manohara Kathmandu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s